ΟΥΖΕΡΙ ΤΗΣ ΚΑΛΛΗΣ

ΟΥΖΕΡΙ ΤΗΣ ΚΑΛΛΗΣ

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Βραβευμένο ως το καλύτερο ουζερί της χρονιάς 2010 με 1 αστέρι από Michelen.
Όλα τα σαλατικά είναι χειροποίητα από την Καλή και χωρίς προσθήκη μαγιονέζας.
Μη παραλείψετε να δοκιμάσετε τα χειροποίητα που κάνει η ίδια με φύλλο, το μυδοπίλαφο, όπως επίσης και το ριζότο με τις γαρίδες και την κίτρινη κολοκύθα. Βέβαια, η φήμη του μαγαζιού δεν περιορίζεται μόνο στο φρέσκο ψάρι, αλλά και στο καλύτερης ποιότητας, φρέσκο κρέας και στα έξι παραδοσιακά, αυθεντικά πιάτα ημέρας.

Όλη η κουζίνα αποτελείται από την Καλή, ιδιοκτήτρια και βραβευμένη chef. Η Καλή έχει περάσει από ιστορικά μαγαζιά της Αθήνας, όπως ο «Μαγεμένος Αυλός» και το «E-Berlin» και από μεγάλα, πολυτελή ξενοδοχεία. Η Καλή έχει αποφοιτήσει από τις ανώτατες σχολές Chef, «Fran» και «Kranitz», αριστεύοντας και στις δύο. Η δεξιοτεχνία της στην κουζίνα οφείλεται και στην εξάμηνη εκπαίδευσή της στο Hotel De Paris, του Monte Carlo.

Το βασικότερο συστατικό, όμως τις επιτυχίας της είναι η αστείρευτη αγάπη της για την δουλειά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: