Βραβευμένο ως το καλύτερο ουζερί της χρονιάς 2010 με 1 αστέρι από Michelen.
Όλα τα σαλατικά είναι χειροποίητα από την Καλή και χωρίς προσθήκη μαγιονέζας.
Μη παραλείψετε να δοκιμάσετε τα χειροποίητα που κάνει η ίδια με φύλλο, το μυδοπίλαφο, όπως επίσης και το ριζότο με τις γαρίδες και την κίτρινη κολοκύθα. Βέβαια, η φήμη του μαγαζιού δεν περιορίζεται μόνο στο φρέσκο ψάρι, αλλά και στο καλύτερης ποιότητας, φρέσκο κρέας και στα έξι παραδοσιακά, αυθεντικά πιάτα ημέρας.
Όλη η κουζίνα αποτελείται από την Καλή, ιδιοκτήτρια και βραβευμένη chef. Η Καλή έχει περάσει από ιστορικά μαγαζιά της Αθήνας, όπως ο «Μαγεμένος Αυλός» και το «E-Berlin» και από μεγάλα, πολυτελή ξενοδοχεία. Η Καλή έχει αποφοιτήσει από τις ανώτατες σχολές Chef, «Fran» και «Kranitz», αριστεύοντας και στις δύο. Η δεξιοτεχνία της στην κουζίνα οφείλεται και στην εξάμηνη εκπαίδευσή της στο Hotel De Paris, του Monte Carlo.
Όλα τα σαλατικά είναι χειροποίητα από την Καλή και χωρίς προσθήκη μαγιονέζας.
Μη παραλείψετε να δοκιμάσετε τα χειροποίητα που κάνει η ίδια με φύλλο, το μυδοπίλαφο, όπως επίσης και το ριζότο με τις γαρίδες και την κίτρινη κολοκύθα. Βέβαια, η φήμη του μαγαζιού δεν περιορίζεται μόνο στο φρέσκο ψάρι, αλλά και στο καλύτερης ποιότητας, φρέσκο κρέας και στα έξι παραδοσιακά, αυθεντικά πιάτα ημέρας.
Όλη η κουζίνα αποτελείται από την Καλή, ιδιοκτήτρια και βραβευμένη chef. Η Καλή έχει περάσει από ιστορικά μαγαζιά της Αθήνας, όπως ο «Μαγεμένος Αυλός» και το «E-Berlin» και από μεγάλα, πολυτελή ξενοδοχεία. Η Καλή έχει αποφοιτήσει από τις ανώτατες σχολές Chef, «Fran» και «Kranitz», αριστεύοντας και στις δύο. Η δεξιοτεχνία της στην κουζίνα οφείλεται και στην εξάμηνη εκπαίδευσή της στο Hotel De Paris, του Monte Carlo.
Το βασικότερο συστατικό, όμως τις επιτυχίας της είναι η αστείρευτη αγάπη της για την δουλειά της.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου